Μετά την δοκιμασία του περασμένου Αυγούστου, οι χώροι της κατασκήνωσής μας στον Κάλαμο είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδάκια.

Παρά το ότι φαινόταν ανθρωπίνως αδύνατον να αποκατασταθούν οι ζημιές, ο Θεός δίνοντας σοφία και δύναμη στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις φάσεις της ανοικοδόμησης και προετοιμασίας των εγκαταστάσεων και το αποτέλεσμα αποζημιώνει τους κόπους.

Τώρα πια, με νέο τελείως προφίλ, η κατασκήνωση ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους από τις 30 Ιουνίου.

Νέος σχεδιασμός, καινούργιες υποδομές, πιο λειτουργικοί χώροι με προτεραιότητα την ασφάλεια, λειτουργία και αισθητική. Το νέο πράσινο, που μέρα με την μέρα μεγαλώνει, ήρθε να αντικαταστήσει το παλιό και δίνει ιδιαίτερη ομορφιά στις νέες εγκαταστάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν και προσέφεραν από τον χρόνο τους, τα χρήματα και τα χαρίσματά τους, ώστε να μπορέσει η κατασκήνωσή μας να λειτουργήσει και πάλι. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Επιτροπή Κατασκήνωσης για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλε όλον τον τελευταίο χρόνο, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους και η κατασκήνωσή μας να λειτουργήσει και πάλι. Προπάντων ευχαριστούμε τον Θεό, γιατί με τη δική Του βοήθεια τα αδύνατα γίνονται δυνατά.

Κι έτσι με την χάρη Του, μπορούμε και πάλι να στέλνουμε τα παιδιά μας στον Νέο Κάλαμο για ημέρες ευλογίας, ξεκούρασης και ψυχαγωγίας!

Gallery

Loading