Η Ευαγγελική Εκκλησία της Ελλάδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων που προάγουν τις αρχές και το μήνυμα του Ευαγγελίου. Τα συνεδριακά κέντρα που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις αυτές είναι δύο:

Το Bιβλικό Kέντρο «Άργος Ζωδιάτης» (www.azbiblecenter.gr) βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, σε μια έκταση 25 στρεμμάτων. Είναι ένας καταπράσινος και φιλόξενος χώρος που αγγίζει τη θάλασσα, στους πρόποδες του επιβλητικού και μαγευτικού Ολύμπου, δίπλα στον οικισμό της Λεπτοκαρυάς και κατά μήκος μιας από τις καλύτερες ακτές της Πιερίας. Στις εγκαταστάσεις του Βιβλικού Κέντρου φιλοξενούνται οι παιδικές κατασκηνώσεις της Ε.Ε.Ε. Κατερίνης, ένας ξενώνας, λυόμενα σπιτάκια, camping με θέσεις για τροχόσπιτα ή σκηνές, εστιατόρια, χώροι συνάθροισης, και χώροι άθλησης, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου 5 x 5, μπάσκετ, βόλεϊ και beach volley.

Το Κέντρο Νεότητος Καλάμου (www.kalamosyc.com) βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής, σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, στην καρδιά του δάσους. Είναι ένα πρότυπο συνεδριακό κέντρο, στους χώρους του οποίου πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι οποίες περιλαμβάνουν συνέδρια, εκδηλώσεις για τη νεολαία, εκδρομές και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Loading